Uitverkochte premium-tickets voor Heroes Comic Con & Made in Asia

Duizenden fans ontmoeten wereldsterren liefst met exclusieve privileges

BRUSSEL – De popcultuurevenementen Heroes Comic Con en Made in Asia sluiten hun tweede dag af met een volledig uitverkochte stapel VIP-tickets voor zaterdag en Fast-Pass-tickets voor de drie dagen van het evenement. Met die VIP-tickets kregen duizenden fans extra voordelen bij hun ontmoeting met wereldsterren als Tom ‘Lucifer’ Ellis en Gwendoline ‘Brienne’ Christie van Game of Thrones.

Het was koppen lopen in de rijen voor de genodigde internationale acteurs, zowel voor de fotoshoots, handtekeningensessies als voor de Q&A-shows. Maar de glimlach was wellicht het breedst bij de duizenden fans die nog op tijd een duurder VIP-ticket konden scoren, voor ze uitverkocht raakten in voorverkoop.

De ervaring primeert. Ook al vereist een fotoshootticket of een handtekening van zo'n internationale acteur al een stevige som, toch vonden veel fans het waard om met een duurder toegangsticket onder meer een zitje op de eerste rij bij de Q&A, of een Fast Lane bij de selfies te bemachtigen. Bovendien maken ze zo meer tijd vrij voor de 75.000+ m² aan activiteiten en shows.

Morgen, op de laatste dag, komen de meeste grote gasten opnieuw naar Brussels Expo, met toevoeging van Once Upon a Time-ster Rebecca Mader. Wie erbij wil zijn, surft naar www.heroescomiccon.be/nl.

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event director Heroes Belgium, Heroes
Marie Trenker

Marie Trenker

Press Officer, Top Secret Communication
Stéphanie Boucquillon

Stéphanie Boucquillon

Press Officer, Top Secret Communication

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Heroes Comic Con

Welkom op de perspagina van Heroes Comic Con, jouw ideale festival voor een meeslepende filmervaring die vérder gaat!

Bereid je voor om bekende acteurs en artiesten te ontmoeten, door honderden geeky standen met exclusieve merchandise te snuisteren, memorabele momenten vast te leggen, om in interactieve games te duiken en je film- en tv-fantasieën tot leven te zien komen in het bruisende hart van Europa.

Dit festival omarmt fandom in al zijn facetten. Of je nu een fervent liefhebber bent van series en films of gewoon graag af en toe een serie binget, Heroes Comic Con is jouw place-to-be!

Als bonus: een toegangsticket voor Heroes Comic Con neemt je niet alleen mee in de fascinerende wereld van de westerse popcultuur, maar geeft je ook toegang tot het Made in Asia-festival, een walhalla voor liefhebbers van Aziatische popcultuur. Deze twee evenementen vinden gelijktijdig plaats in de uitgestrekte gebouwen van Brussels Expo, met de vrijheid om beide tegelijk te ontdekken.

Zet alvast 22, 23 en 24 september met stip in je agenda, want de ‘Heroes Comic Con en Made in Asia-editie’ van dit jaar belooft een galafeest te worden in Brussels Expo. Als fantasy, sci-fi, comics, anime, cosplay, games, bordspellen, films en series ook maar een béétje je fantasie prikkelen, dan zijn Heroes Comic Con en Made in Asia een must voor je bucketlist. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

Copyright © 2023 Heroes Comic Con. Alle rechten voorbehouden.