Tom Ellis (Lucifer) vervoegt line-up Heroes Comic Con

De temperatuur stijgt op 23 en 24 september net een tikkeltje meer in Brussel, want acteur Tom Ellis (Lucifer) komt naar Heroes Comic Con. Eerder bevestigden onder andere Gwendoline Christie (Game of Thrones) en Warwick Davis (Star Wars) hun komst.

Toen de reeks Lucifer in 2016 lanceerde, werd Tom Ellis voor miljoenen mensen de personificatie van de duivel. Het verhaal? Wanneer Satan - die voluit Lucifer Morningstar (Tom Ellis) blijkt te heten - zich verveelt en de hel voor de aarde wisselt, raakt hij bij een moordzaak betrokken. Vervolgens gaat Lucifer als consultant voor de politie van Los Angeles aan de slag.

Ondanks het succes bij fans en critici trok Fox na drie seizoenen de stekker uit de reeks. Netflix besloot Lucifer over te nemen, en heeft zich dat allerminst beklaagd: in 2021 was de reeks de meest gestreamde serie in de VS en volgde een nominatie voor een Primetime Emmy Award.

Dat succes is grotendeels te danken aan Tom Ellis, de Welsh acteur die voordien ook een belangrijke rol speelde in de succesvolle komische reeks Miranda. Momenteel is Ellis dan weer bezig met de animatiereeks Exploding Kittens, waarvoor Netflix zich baseerde op het gelijknamige gezelschapsspel. 

Op 23 en 24 september zakt Ellis af naar Brussel, waar tussen 22 en 24 september Heroes Comic Con plaatsvindt in Brussels Expo. Het is niet de enige wereldster die op de comic con te zien zal zijn voor een handtekening, foto of een gesprek, want onder andere Lana Parrilla (Once Upon A Time, 24, Lost), Gwendoline Christie (Game of Thrones, Star Wars, The Hunger Games) en Warwick Davis (Star Wars, Harry Potter, Willow) bevestigden al hun komst.

Bezoekers hebben op vertoon van hun ticket gratis toegang tot Made in Asia, dat op dezelfde tijd en locatie plaatsvindt. ​ 

 

Tom Ellis zal aanwezig zijn op Heroes Comic Con, op zaterdag 23 en ​ zondag 24 september, in Brussels Expo.

Hij zal beschikbaar zijn voor vraag- en antwoordshows op het podium en voor fotoshoots en signeersessies. Voor tickets en meer info over dit popcultuurfestival, kijk op www.heroescomiccon.be.

 

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event director Heroes Belgium, Heroes

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Heroes Comic Con

Welkom op de perspagina van Heroes Comic Con, jouw ideale festival voor een meeslepende filmervaring die vérder gaat!

Bereid je voor om bekende acteurs en artiesten te ontmoeten, door honderden geeky standen met exclusieve merchandise te snuisteren, memorabele momenten vast te leggen, om in interactieve games te duiken en je film- en tv-fantasieën tot leven te zien komen in het bruisende hart van Europa.

Dit festival omarmt fandom in al zijn facetten. Of je nu een fervent liefhebber bent van series en films of gewoon graag af en toe een serie binget, Heroes Comic Con is jouw place-to-be!

Zet alvast 19 en 20 oktober met stip in je agenda, want Heroes Comic ConMade in Asia én GameForce bundelen hun krachten voor een uniek mega-evenement. Verwacht dus naast de gebruikelijke fantasy, sci-fi, comics, manga en anime dus ook een groot gaming-feest. En als bonus: je hebt voor de drie evenementen maar één toegangsticket nodig. Tot dan!

Copyright © 2024 Heroes Comic Con. Alle rechten voorbehouden.