Supersterren dalen neer op Heroes Comic Con

Brussels festival verwelkomt Once Upon a Time-sterren

Once Upon a Time-sterren Rebecca Mader, Lana Parrilla en Tom Ellis dalen neer op de tweede editie van het popcultuurfestival Heroes Comic Con in Brussels Expo. Een gouden kans voor fans van de ABC-serie, maar eveneens voor liefhebbers van onder meer Star Wars, Lucifer, Game of Thrones, Wednesday en Harry Potter, die ook hun helden kunnen ontmoeten in het weekend van 23 september.

Het Brusselse popcultuurfestival Heroes Comic Con kondigde vandaag de komst aan van tv- en filmster Rebecca Mader. Deze Britse actrice/model is bekend als onder meer The Wicked Witch of the West in Once Upon a Time, als Dr. Lewis in de serie Lost en in gevarieerde rollen voor onder meer Iron Man 3, Hitch en The Devil Wears Prada. Ze is beschikbaar op zondag 24 september in Brussels Expo, voor fotoshoots, selfies, handtekeningen en grote Q&A-shows.

Haar Once Upon a Time-collega’s Lana Parrilla (Evil Queen) en Tom Ellis (Robin Hood) staan mee op de gastenlijst. Die laatste is eveneens internationaal gevierd als de flamboyante duivel in de populaire Netflix-serie Lucifer.

Staan eveneens te blinken op de gastenpagina:

  • Wednesday- en Game of Thrones-ster Gwendoline Christie (Principal Weems / Brienne of Tarth),
  • Harry Potter en Star Wars-acteur Warwick Davis (Professor Banning / Ewok Wicket) en
  • Overwatch-stemactrice Carolina Ravassa (Sombra)

Alle acteurs, met uitzondering van Gwendoline Christie (zat) en Rebecca Mader (zon) zijn op 23 en 24 september aanwezig.

Heroes Comic Con verwelkomt eveneens een delegatie Amerikaanse en andere internationaal gerenommeerde comic-artiesten, 350+ geeky exposanten, enorme ruimtes vol verrassende activiteiten, games, bordspellen, oosterse en westerse delicatessen, shows en een enorme dosis verwondering en nostalgie.

Wie een ticket koopt voor dit popcultuurevenement kan ook gratis Made in Asia betreden, dat op hetzelfde moment en op dezelfde locatie plaatsvindt. Made in Asia geldt al 15 jaar als een vaste waarde bij fans van anime, manga, K-pop en Aziatische culturen.

Ontdek het beste van oosterse en westerse popcultuur in Brussels Expo, op 22, 23 en 24 september, op Heroes Comic Con en Made in Asia 2023. Tickets & info: www.heroescomiccon.be.

 

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event director Heroes Belgium, Heroes

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Heroes Comic Con

Welkom op de perspagina van Heroes Comic Con, jouw ideale festival voor een meeslepende filmervaring die vérder gaat!

Bereid je voor om bekende acteurs en artiesten te ontmoeten, door honderden geeky standen met exclusieve merchandise te snuisteren, memorabele momenten vast te leggen, om in interactieve games te duiken en je film- en tv-fantasieën tot leven te zien komen in het bruisende hart van Europa.

Dit festival omarmt fandom in al zijn facetten. Of je nu een fervent liefhebber bent van series en films of gewoon graag af en toe een serie binget, Heroes Comic Con is jouw place-to-be!

Zet alvast 19 en 20 oktober met stip in je agenda, want Heroes Comic ConMade in Asia én GameForce bundelen hun krachten voor een uniek mega-evenement. Verwacht dus naast de gebruikelijke fantasy, sci-fi, comics, manga en anime dus ook een groot gaming-feest. En als bonus: je hebt voor de drie evenementen maar één toegangsticket nodig. Tot dan!

Copyright © 2024 Heroes Comic Con. Alle rechten voorbehouden.