Heroes Comic Con verwelkomt de hoofdredacteurs van Marvel Comics en DC Comics

Heroes Comic Con is verheugd om voor de eerste keer in Europa de hoofdredacteurs van Marvel Comics en DC Comics samen te brengen op 24 en 25 september in Brussels Expo.

Met C.B. Cebulski (hoofdredacteur van Marvel Comics) en Marie Javins (hoofdredactrice van DC Comics), verwelkomt Heroes Comic Con de twee belangrijkste mensen in de wereld van comics. ​ 

Cebulski en Javins zijn verantwoordelijk voor de redactionele lijn van de twee grootste Amerikaanse uitgevers van stripboeken. Samen bepalen zij mee de toekomst van onder meer Spider-Man, Batman, Thor, Superman, The Avengers en The Justice League, die miljoenen lezers hebben en de bron zijn geweest van enkele van de grootste filmhits van de afgelopen jaren. 

Tijdens Heroes Comic Con, het nieuwe popcultuurevenement van Heroes Belgium (waartoe ook FACTS en Made in Asia behoren), zal het duo voor het eerst in België de tijd nemen voor een portfolio-review. Jonge Belgische kunstenaars worden aangemoedigd hun werk voor te leggen aan deze levende legendes. En als Cebulski of Javins hun portfolio selecteren, worden de kunstenaars uitgenodigd voor een één-op-één gesprek en krijgen zij persoonlijk advies. Met een beetje geluk kunnen ze zelfs een baan krijgen bij Marvel Comics of DC Comics! Meer informatie over deze portfolio-reviews is te vinden op de Heroes Comic Con-website. 

Naast de bespreking van de portfolio's zullen Cebulski en Javins ook deelnemen aan een paneldiscussie waarin ze tips en advies zullen geven over hoe te werken voor Marvel en DC en vragen van het publiek zullen beantwoorden. Dit is dus een must-evenement voor lokale artiesten en voor alle stripfans! 

Heroes Comic Con vindt plaats op 24 en 25 september in Brussels Expo. ​ 

Bezoekers hebben op vertoon van hun ticket gratis toegang tot Made in Asia, dat op dezelfde tijd en locatie plaatsvindt. ​ 

Er is al aangekondigd dat onder andere Caleb McLaughlin (Stranger Things), Matt Smith (Doctor Who) en Alyssa Milano (Charmed) zullen deelnemen aan deze popcultuur extravaganza. Tickets & info: www.heroescomiccon.be/nl

 

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event director Heroes Belgium, Heroes

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Heroes Comic Con

Welkom op de perspagina van Heroes Comic Con, jouw ideale festival voor een meeslepende filmervaring die vérder gaat!

Bereid je voor om bekende acteurs en artiesten te ontmoeten, door honderden geeky standen met exclusieve merchandise te snuisteren, memorabele momenten vast te leggen, om in interactieve games te duiken en je film- en tv-fantasieën tot leven te zien komen in het bruisende hart van Europa.

Dit festival omarmt fandom in al zijn facetten. Of je nu een fervent liefhebber bent van series en films of gewoon graag af en toe een serie binget, Heroes Comic Con is jouw place-to-be!

Zet alvast 19 en 20 oktober met stip in je agenda, want Heroes Comic ConMade in Asia én GameForce bundelen hun krachten voor een uniek mega-evenement. Verwacht dus naast de gebruikelijke fantasy, sci-fi, comics, manga en anime dus ook een groot gaming-feest. En als bonus: je hebt voor de drie evenementen maar één toegangsticket nodig. Tot dan!

Copyright © 2024 Heroes Comic Con. Alle rechten voorbehouden.