Heroes Comic Con ontvangt populair acteur Ian Somerhalder

Ster van The Vampire Diaries komt naar Brussels Expo

Wie op 19 en 20 oktober een menigte hoort gillen in en rond Brussels Expo, hoeft zich geen zorgen te maken: dat betekent gewoon dat gevierd acteur Ian Somerhalder zijn intrede gemaakt heeft op Heroes Comic Con. Deze The Vampire Diaries-ster geniet namelijk van een groot en trouw gevolg dat hem met plezier overal ter wereld volgt.

Deze ster zou in 2020 verschijnen op het zusterevent FACTS in Gent, maar daar besliste de coronapandemie anders over. Na 4 jaar hard werken en onderhandelen is de Heroes-organisatie er toch in geslaagd om alsnog de droom van duizenden Europese fans waar te maken en hem naar België te brengen. dat betekent gewoon dat gevierd acteur Ian Somerhalder zijn intrede gemaakt heeft op Heroes Comic Con

Ian Somerhalder speelde de rol van Damon Salvatore in de CW-hitserie The Vampire Diaries, die 8 seizoenen lang de fans gekluisterd hield.

Verder kennen we hem ook nog als Dr. Luther Swann van de Netflix-serie V Wars, als Boone Carlyle in ABC's dramaserie Lost en van rollen in Smallville, Young Americans en Tell Me You Love Me. Op het grote scherm verscheen hij onder meer in de films The Rules of Attraction, The Tournament, The Anomaly en How to Make Love to a Woman.

Wie op de foto wil met Somerhalder, zal snel moeten zijn, aangezien zijn grote en trouwe groep fans zijn gelimiteerde tickets notoir razendsnel verzilveren. Somerhalder zal eveneens een exclusieve meet & greet doen op beide dagen van het Heroes Comic Con-weekend.

Somerhalder vervoegt hiermee The 100-acteurs Bob Morley en Eliza Taylor en Supernatural-ster Misha Collins en is zeker niet de laatste in de line-up.

Wil je Ian Somerhalder ontmoeten? Kom dan naar het popcultuurfestival van Heroes Comic Con 2024, op 19 en 20 oktober in Brussels Expo. Deze Amerikaanse acteur zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies, panels en meet & greets op beide dagen van het evenement. Meer info op www.heroescomiccon.be!

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event director Heroes Belgium, Heroes

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Heroes Comic Con

Welkom op de perspagina van Heroes Comic Con, jouw ideale festival voor een meeslepende filmervaring die vérder gaat!

Bereid je voor om bekende acteurs en artiesten te ontmoeten, door honderden geeky standen met exclusieve merchandise te snuisteren, memorabele momenten vast te leggen, om in interactieve games te duiken en je film- en tv-fantasieën tot leven te zien komen in het bruisende hart van Europa.

Dit festival omarmt fandom in al zijn facetten. Of je nu een fervent liefhebber bent van series en films of gewoon graag af en toe een serie binget, Heroes Comic Con is jouw place-to-be!

Zet alvast 19 en 20 oktober met stip in je agenda, want Heroes Comic ConMade in Asia én GameForce bundelen hun krachten voor een uniek mega-evenement. Verwacht dus naast de gebruikelijke fantasy, sci-fi, comics, manga en anime dus ook een groot gaming-feest. En als bonus: je hebt voor de drie evenementen maar één toegangsticket nodig. Tot dan!

Copyright © 2024 Heroes Comic Con. Alle rechten voorbehouden.