Gastenlijst met wereldsterren compleet voor Heroes Comic Con

Zeven beroemde acteurs spotten in Brussels Expo

BRUSSEL – Wie nu al wil ontsnappen aan de herfst-blues, kan op 22, 23 en 24 september terecht bij Heroes Comic Con in Brussels Expo. Daar ontspringt tijdelijk een enorme fantasiewereld vol superhelden, tovenaars en ridders, maar ook bordspellen, videogames, strips en andere popcultuur. Wellicht de meest tot de verbeelding sprekende gasten op de lijst zijn de 7 wereldberoemde acteurs van onder meer Game of Thrones, Star Wars en Harry Potter die je persoonlijk kan ontmoeten.

De volledige gastenlijst van Heroes Comic Cons tweede editie is sinds kort compleet en gaat verder op het elan van de eerste in 2022, met een mix van gevestigde waarden en recente tophits in streaming-land.

In de brede waaier vinden we Gwendoline Christie, (alias Brienne of Tarth in Game of Thrones en Principal Weems in Wednesday), Tom Ellis, Once Upon a Time-sterren Lana Parrilla en Rebecca Mader (alias Evil Queen en Wicked Witch), The Witcher- en The Hobbit-acteur Graham McTavish, Harry Potter- en Star Wars-legende Warwick Davis, en als toetje voor de gamers Overwatch- en Valorant-stemactrice Carolina Ravassa.

Al deze acteurs doen fotoshoots, handtekeningensessies en grote vraag-en-antwoordpanels, stuk voor stuk unieke kansen voor de fans op een zeer persoonlijke ontmoeting met hun helden. Let wel: niet elke gast is op dezelfde dagen aanwezig. Check www.heroescomiccon.be/nl voor meer details.

PROPVOL POPCULTUUR

Maar dat is nog lang niet alles: pitch je portfolio bij een editor van DC Comics, ontmoet beroemde comic-tekenaars in de Comic Village, bezoek de Star Wars-zone met levensechte robots, decors en lichtzwaard-lessen, ontdek LEGO-bouwsels, arcadekasten, codeer-initiaties, lasertag-arena’s, bordspel-zones, een enorme Geek Market vol met collectibles en nog véél meer.

Als bonus krijg je met elk Heroes Comic Con-ticket eveneens toegang tot Made in Asia, het Aziatische popcultuur-festival dat op dezelfde locatie en op hetzelfde moment plaatsvindt. Daar kan je Aziatische delicatessen proeven, YouTube-sterren ontmoeten, K-Pop-wedstrijden bijwonen, geïmporteerde Japanse manga’s, anime en hebbedingen scoren, en nog veel meer.

Heroes Comic Con vindt plaats op 22, 23 en 24 september 2023, in Brussels Expo. Tickets, info en aanwezigheidsuren van de gasten vind je op www.heroescomiccon.be/nl.

 

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event director Heroes Belgium, Heroes

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Heroes Comic Con

Welkom op de perspagina van Heroes Comic Con, jouw ideale festival voor een meeslepende filmervaring die vérder gaat!

Bereid je voor om bekende acteurs en artiesten te ontmoeten, door honderden geeky standen met exclusieve merchandise te snuisteren, memorabele momenten vast te leggen, om in interactieve games te duiken en je film- en tv-fantasieën tot leven te zien komen in het bruisende hart van Europa.

Dit festival omarmt fandom in al zijn facetten. Of je nu een fervent liefhebber bent van series en films of gewoon graag af en toe een serie binget, Heroes Comic Con is jouw place-to-be!

Zet alvast 19 en 20 oktober met stip in je agenda, want Heroes Comic ConMade in Asia én GameForce bundelen hun krachten voor een uniek mega-evenement. Verwacht dus naast de gebruikelijke fantasy, sci-fi, comics, manga en anime dus ook een groot gaming-feest. En als bonus: je hebt voor de drie evenementen maar één toegangsticket nodig. Tot dan!

Copyright © 2024 Heroes Comic Con. Alle rechten voorbehouden.