Filmlegende Andy Serkis vervolledigt Heroes Comic Con line-up

Ontmoet deze The Lord of the Rings, Star Wars & MCU acteur op 25 september, in Brussels Expo

Heroes Comic Con rondt zijn acteurs line-up af met een knaller! Acteur Andy Serkis is zowat de 'godfather' van de motion capture-films, met iconische rollen als Smeagol / Gollum in The Lord of the Rings en The Hobbit, Caesar in Planet of the Apes, King Kong in de gelijknamige film, en zo veel meer. Bovendien heeft hij ook gezichtsrollen in MCU's Black Panther- en Avengers: Age of Ultron-films, in The Batman (2022), en ga zo maar door. Dit is een wereldberoemde acteur in alle opzichten.

Er zijn weinig acteurs meer iconisch op het gebied van motion capture-films dan de Engelse acteur Andy Serkis. Hij is de man achter de CGI voor wereldberoemde personages als Smeagol / Gollum in The Lord of the Rings en The Hobbit, Supreme Leader Snoke in de Star Wars sequel-trilogie, Kong in 2005's reimagined King Kong film, Caesar in de Planet of the Apes reboot-trilogie, en zelfs het Belgische personage Kapitein Haddock in The Adventures of TinTin: The Secret of the Unicorn en de langverwachte vervolgen.

Om een paar gevallen te noemen waarin hij niet achter een laag CGI zit: hij was Alfred Pennyworth in The Batman uit 2022, de Marvel Cinematic Universe-schurk Ulysses Klaue (Black Panther, Avengers: Age of Ultron, Marvel's What If...?), en speelde in een breed scala aan blockbusterfilms en tv-series.

Je kan hem ook persoonlijk bedanken op Heroes Comic Con voor zijn regiewerk aan films als Venom: Let There Be Carnage, Mowgli: Legend of the Jungle.

Leuk weetje: hij maakte deel uit van meer dan 10% van de top-100 lijst van best verdienende films aller tijden.

Andy Serkis zal aanwezig zijn op Heroes Comic Con, op zondag 25 september, in Brussels Expo.

Andere acteurs in de line-up zijn: Caleb McLaughlin (Stranger Things), Matt Smith (House of the Dragon), Alyssa Milano (Charmed), Dan Fogler (Fantastic Beasts), Sarah Rafferty (Suits) en Emily Swallow (The Mandalorian).

Hij zal beschikbaar zijn voor vraag- en antwoordshows op het podium en voor fotoshoots en signeersessies. Voor tickets en meer info over dit popcultuurfestival, kijk op www.heroescomiccon.be/nl.

 

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event director Heroes Belgium, Heroes

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Heroes Comic Con

Welkom op de perspagina van Heroes Comic Con, jouw ideale festival voor een meeslepende filmervaring die vérder gaat!

Bereid je voor om bekende acteurs en artiesten te ontmoeten, door honderden geeky standen met exclusieve merchandise te snuisteren, memorabele momenten vast te leggen, om in interactieve games te duiken en je film- en tv-fantasieën tot leven te zien komen in het bruisende hart van Europa.

Dit festival omarmt fandom in al zijn facetten. Of je nu een fervent liefhebber bent van series en films of gewoon graag af en toe een serie binget, Heroes Comic Con is jouw place-to-be!

Als bonus: een toegangsticket voor Heroes Comic Con neemt je niet alleen mee in de fascinerende wereld van de westerse popcultuur, maar geeft je ook toegang tot het Made in Asia-festival, een walhalla voor liefhebbers van Aziatische popcultuur. Deze twee evenementen vinden gelijktijdig plaats in de uitgestrekte gebouwen van Brussels Expo, met de vrijheid om beide tegelijk te ontdekken.

Zet alvast 22, 23 en 24 september met stip in je agenda, want de ‘Heroes Comic Con en Made in Asia-editie’ van dit jaar belooft een galafeest te worden in Brussels Expo. Als fantasy, sci-fi, comics, anime, cosplay, games, bordspellen, films en series ook maar een béétje je fantasie prikkelen, dan zijn Heroes Comic Con en Made in Asia een must voor je bucketlist. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

Copyright © 2023 Heroes Comic Con. Alle rechten voorbehouden.